Benvinguts a la meva pàgina web

22 de setembre 2023 - Infantil - Comentar -

BENVINGUTS A LA NOVA PÀGINA WEB DE XAVI OLIVÉ FOTOGRAFIA


Per celebrar els 15 anys de l'estudi, m'he autoregalat el nou disseny de la nova web. Desitjo que us agradi i que sigui funcional per tots vosaltres. Aqui trobareu un petit tast del que faig en el meu dia a dia però si voleu veure més coses, passeu per l'estudi.

Per a aquells que han estat seguint el meu treball fotogràfic des del principi, i per a aquells que s'uneixen per primera vegada, gràcies pel suport constant i per compartir la seva fidelitat. Han estat testimonis de la meva evolució i creixement al llarg dels anys, i aquest nou disseny és un testimoni del meu compromís per proporcionar-vos una experiència encara millor.

Aquest bloc serà el meu lloc per compartir algunes reflexions sobre la fotografia, imatges de com es van crear algunes sessions, així com altres anècdotes que vagin sorgint dia rere dia.

Així que endavant, exploreu el nou disseny, descobriu les galeries i féu una ullada al nostre primer article al bloc. Espero que gaudiu d'aquesta nova experiència tant com jo he gaudit creant-la. I no oblideu seguir-me a les nostres xarxes socials per mantenir-vos al dia amb el meu treball fotogràfic.

Gràcies novament per ser part de la meva comunitat.

Xavi Olivé Fotografia - dsc5581.jpg
Xavi Olivé Fotografia - dsc4974.jpg
Xavi Olivé Fotografia - dsc6017.jpg
Comparteix 

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

4 + 6 =
Darreres entrades
Categories
Veure següent