Xavi Olivé, fotògraf

Fotògraf infantil, familiar i de bodes, a Cerdanyola del Vallès. També faig fotografia d'empresa i escolar.


Xavi Olivé Fotografia - dsc587-4.jpg

Fa més de 15 anys que tinc obert l’estudi fotogràfic a Cerdanyola, però en fa més de 23 anys que m’hi dedico. A l’estudi, faig fotografia infanti, familiar i d’empresa, i també una que no és gaire reconeguda però si que és molt necessària: la fotografia de carnet per als DNI, visats i passaports. És un estudi petit i ubicat al cor de la ciutat on m’ha vist créixer i desenvolupar la meva carrera professional.

Fins als 18 anys no vaig decantarme per la fortografia, ja que va ser al Cicle Formatiu d’Imatge, cursat al Sant Ignasi de Sarrià, on vaig fer el canvi de voler ser càmara de vídeo a fotògraf. I això és perquè el meu pare sempre anava amb una càmara de vídeo a tot arreu I em va inocular la febre del vídeo a casa.

A banda de fer el Cicle formatiu en Imatge,à, he fet el Postgrau en Fotoperiodisme a la UAB, i he fet cursos de formació amb Carles Figuerola, Vicente Esteban o Bernard Audry. 

Pel que fa a concursos que m'he presentat, com a significatius, i especials per a mi, un 2on premi al Concurs de l’Aplec de Sant Iscle de Cerdanyola o un premi al II Memorial Pere Farran de Sabadell.

En l'aspecte més personal, sóc pare del Llibert i el Lluc, que deixen poques estones de temps lliure tinc, però sempre que puc, em veureu en una pista de bàsquet practicant el meu esport favorit.

Quant a la meva feina m’agrada que els meus clients quedin satisfets de la feina feta i, sobretot, buscar aquelles imatges que perdurin en el seu record col.lectiu I siguin una herència que passi de generació en generació.