Orles escolars

01 de febrer 2024 - Empresa - Comentar -
Les orles escolars, també conegudes com a fotos de graduació o fotografies de grup, tenen diversos avantatges tant per als estudiants com per a la institució educativa. Serveixen com un record tangible dels anys passats a l'escola i els estudiants les poden conservar al llarg dels anys i reviure aquests moments especials.


Són una forma de celebrar els èxits acadèmics i personals dels estudiants al final de la seva etapa escolar i destaquen les fites aconseguides, juntament amb els seus companys.

Les orles són un element simbòlic que marca el tancament de cicle escolar. Representen el pas dels estudiants d'una etapa a una altra a la seva educació i serveixen a l'escola per mostrar els èxits de les promocions.

Respecte a com les realitzo, al cas de fotos individuals per a l'orla, em desplaço al centre educatiu, instal·lo un estudi fotogràfic allà mateix i fem les fotografies. El temps de durada de la sessió depèn del nombre d'alumnes i si porten o no, toga i birret. Però en cas que no el portin, dues classes d'uns 25 alumnes cadascuna acostumen a trigar 1 hora aproximadament. Si cal fer fotos de grup, també depèn del número, però per agilitzar la sessió és important una bona coordinació de l'escola amb les classes. A sota, podeu veure alguns exemples.

En resum, les orles escolars ofereixen múltiples beneficis en proporcionar records duradors, enfortir la identitat escolar i celebrar els èxits dels estudiants, alhora que també serveixen com a eina promocional per a la institució educativa.

Xavi Olivé Fotografia - arnau-cadell.jpg
Xavi Olivé Fotografia - orles-saltells-2023.jpg
Xavi Olivé Fotografia - jaumemimo-cicles-1.jpg
Comparteix 

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

6 + 5 =
Darreres entrades
Categories
Veure anterior Veure següent