google-site-verification: google69f5dc39144c8a67.html
NAVEGA

Ferran i Alba. Un preboda d’alçada.

Quan el Ferran i l’Alba em van proposar fer el reportatge de preboda al Parc Nacional d’Aigüestortes, no m’ho vaig pensar dues vegades. I sort que no ho vaig fer perquè la ruta des d’Espot fins al refugi Josep Maria Blanc (un refugi molt especial per a ells dos) és exigent i durilla, i que puja a més de 2300 metres d’alçada. Afegint que jo portava uns quants anys sense fer cap ruta d’aquest tipus, vaig patir una mica. Però els paisatges de l’entorn i anar amb la càmara al damunt, van fer que el cansament fós més lleuger.

La ruta que vam fer és simplement espectacular i és un gaudi continu d’aquest zona del Pallars i la seva Vall de Peguera. A més a més del refugi Josep Maria Blanc, vam arribar fins l’Estany Negre, un lloc on et sents aclaparat per les muntanyes i l’aigua de l’estany. I no em vull estar de dir-ho: tenint uns guies com el Ferran i l’Alba, que es coneixen la zona com el palmell de la seva ma, van fer d’aquest preboda una jornada esplèndida i amb unes imatges finals espectaculars.

Instagram

 

@XAVIOLIVEF

 

Sígueme en mi perfil de instagram, y mira mis Stories, para estar al dia de lo que voy haciendo cada dia.

#XAVIOLIVEFOTOGRAFIA

Abrir chat
En qué puedo ayudarte?