google-site-verification: google69f5dc39144c8a67.html

Sobre mi

Sóc el Xavi. Ja fa uns quants anys que vaig decidir ser fotògraf, i després de fer els estudis necessaris, vaig començar la meva carrera professional fent de fotoperiodista per a diferents mijans de comunicació. Alternant la feina en el fotoperiodisme amb altres branques de la fotografia, com la nupcial, i ja fa més de 12 anys que vaig fer el meu primer casament. Actualment tinc un estudi de fotografia a Cerdanyola on intento immortalitzar la vida de les persones, famílies i parelles. M’apassiona captar el somriure d’un nen, escoltar i entendre l’amor d’uns nuvis o viure l’emoció d’una embarassada. Si veieu les meves fotos allotjades en aquest bloc, veureu que treballo amb la naturalitat i espontaneïtat del moment, m’agrada explicar una història, i per això cada treball és únic i personal. Intento oferir-vos un treball de qualitat per a que quedeu satisfets, i jo orgullós del meu treball. Si voleu posar-vos en contacte amb mi, ho podeu fer a través del correu electrònic o d’una trucada de telèfon.

————————————-

Soy Xavi. Ya hace varios años que decidí ser fotógrafo, y después de hacer los estudios necesarios, empecé mi carrera profesional haciendo de fotoperiodista para diferentes medios de comunicación. Fui alternando el trabajo en el fotoperiodismo con otras ramas de la fotografía, como la nupcial, y ya hace más de 12 años que hice mi primera boda. Actualmente tengo un estudio de fotografía en Cerdanyola donde intento inmortalizar la vida de las personas, familias y parejas. Me apasiona captar la sonrisa de un niño, escuchar y entender el amor de unos novios o vivir la emoción de una embarazada. Si ves mis fotos alojadas en este blog, verás que trabajo con la naturalidad y espontaneidad del momento, me gusta contar una historia, y por eso cada trabajo es único y personal. Intento ofrecer un trabajo de calidad para que quedéis satisfechos, y yo orgulloso de mi trabajo. Si deseais poneros en contacto conmigo, podéis hacerlo a través del correo electrónico o de una llamada de teléfono.

DSC_3138-5

  • Jona - Hola. He visto tu trabajo y la verdad, me gusta bastante. Queria informacion.

    Tenemos en mente casarnos (todavia no hay fecha concreta), cuanto costaria un reportaje fotografico de ese dia y cuantas fotos irian incluidas?

    GraciasReplyCancel

  • Xavi - Ja t’he vist 😉 Recorda enviar-me el logo de la fira. Merci.ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*