google-site-verification: google69f5dc39144c8a67.html

Luis i Inma. Boda entre Ripollet, Cerdanyola i Sant Cugat.

La història del Luís i l’Inma comença amb l’amor que viuen de manera natural i que queda reflectit a les seves mirades de complicitat. Per això el passat 6 de setembre decideixen compartir-ho amb les persones que més s’estimen. Jo tinc la sort de poder viure-ho amb ells i de formar part del seu casament tot i que ja havien conegut la meva manera de fer unes setmanes abans com podeu veure en el reportatge de la seva preboda.

Comencem al matí amb un nuvi nerviós tot i que aparentment tranquil. Sabates, americana, no falta cap detall. La núvia envoltada també dels seus familiars i amics més propers també es posa guapa. I després del vers i l’entrega del ram anem cap a l’Esglèsia Sant Martí de Cerdanyola.

Moments especials que es viuen durant la cerimònia, nervis i emocions a flor de pell i llençament d’arròs i confeti.

Anem a Sant Cugat i pels camins del Monestir ens fem 4 fotos i d’allà a continuar la festa al Restaurant de l’Hotel Sant Cugat que cuida cadascun dels detalls per a fer que els nuvis gaudeixin el màxim de la seva boda.

I la història del Luís i l’Inma encara té moltes pàgines en blanc que redactaran plegats, gaudint de cada somriure, il·lusió i somnis.

Moltes felicitats parella!!!