google-site-verification: google69f5dc39144c8a67.html

Fotografia de cuina. Gastronomia

La cuina desperta molts dels sentits de l’esser humà, però el principal en el món online és el de la vista. Per això, si esteu pensant en potenciar la imatge del vostre restaurant, unes bones fotografies dels plats i de l’establiment, ajudaran a convèncer a qui visiti la vostra web o espai a la xarxa social, ja que la resta de sentits els posarà en pràctica al restaurant.

A sota teniu les tarifes de fotografia sobre gastronomia, i si teniu cap dubte, em podeu trobar al 646 66 25 90 o a xaviolive@xaviolive.com

 

Sessió A:

-Fotografia de 10 plats + 5 fotografies establiment + fotografia xef. La sessió fotogràfica es fa en un sol matí o tarda i té una duració de 2-3 hores.

190 euros

 

Sessió B:

-Fotografia de 15 plats + 10 fotografies establiment + fotografia xef i cap de sala. La sessió fotogràfica es fa en un sol matí o tarda i té una duració de 3-4 hores.

250 euros

 

Anual:

3 sessions de:

-Fotografia de 10 plats + 5 fotografies establiment + fotografia xef i cap de sala. La sessió fotogràfica es fa en un sol matí o tarda i té una duració de 2-3 hores.

510 euros

©Xavi Olivé

©Xavi Olivé©Xavi OlivŽ©Xavi Olivélaurachristian_4499

 • Mireia de la Torre - Hola.

  Soy Mireia de la Torre, responsable del Dpto. de Food en IMAGINA, Agencia de Marketing Digital (Barcelona). ¡Encantada de saludarte!

  Contacto contigo porque busco fotógrafos para mis clientes, y he visto tu trabajo y nos gusta. En concreto, tengo un restaurante pendiente de fotografiar.

  Si quieres, podemos hablar por teléfono 629 14 15 25. Espero tus noticias,

  ¡Muchas gracias!
  SaludosReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*