google-site-verification: google69f5dc39144c8a67.html

Desi i Dani. Boda al Muntanyà.

Començo la publicació d’entrades al bloc aquest 2016 amb un dels casaments de l’any passat. La Desi i el Dani es van casar l’1 de maig de 2015 a la Parròquia de Sant Adrià del Besòs, envoltats de la seva familia i amics, però sobretot, amb la complicitat i simpatía d’ l’Adrián, el Saul i l’Ariel, els seus tres fills que van ser el centre d’atenció durant tota la boda.

 

Als petits ja els vaig conèixer durant el preboda al Parc de la Ciutadella, entre bombolles de sabó i gelat final de premi, fet que em va facilitar tenir una empatía sana amb els tres durant el dia del casament. I això era un dels desitjos que volien els seus pares, que l’Adrián, el Saul i l’Ariel veiéssin a aquell home darrera una càmera com un més a aquell dia.

 

Després de la cerimònia, vam acabar el dia al Club de Golf El Muntanyà, fent una passejada entre forat i forat del camp i el llac de l’entorn, amb un vehicle molt especial conduit pel Dani, moment que van aprofitar per gaudir en la intimitat de la felicitat del dia.